20.7.06

enää ei ole helle

Tällaista tämä on lomalla. Heti kun päivässä on kaksi ohjelmanumeroa, niistä toinen unohtuu varmasti. No, kirjastossa ehtii käydä huomennakin.

Viisi ihmistä on luvannut minulle huvipuistoilua tänä kesänä. Ei ole kuulunut kutsua, vaikka heinäkuu on jo yli puolenvälin. Olenkin miettinyt, kuinka paljon ihmisille voi avautua tyhjistä lupauksista olematta niiden mielestä rasittava. Niin paljon kuin tahdonkin huvipuistoon, en tahdo olla rasittava. Voihan olla, ettei huvipuisto enää innostakaan. Ongelman ydin lienee, että huvipuisto ei ole kuten elokuvateatteri, missä on kiva käydä yksin. Huvipuistossa tarvitaan hyvää seuraa.

Suurenmoisen onnellisuuden lomassa olen vähän surrut tamperelaisen ja helsinkiläisen elämäntapa-aktivismin tilaa. Ensin meni Siperia Herttoniemestä ja kohta Annikinkadun puutalokortteli Tammelasta (ellei sitten jotain tapahdu, mitä en pidä todennäköisenä). Vapaassa maailmassa on yllättävän vähän mahdollisuuksia valita, miten asuu.

2 kommenttia:

_ kirjoitti...

Touché, mon amie. Tein jo kerran oharit ja sitten unohtui koko juttu. Sovitaanko uus päivä sitten kun pilvet ei enää peitä aurinkoa?

Anonyymi kirjoitti...

En voi lunastaa lupausta pienten logistiikkaongelmien vuoksi :>