12.10.06

suuren suuri yllätys postiluukusta

Kirjeessä kerrotaan, että teologisen tiedekunnan valintaneuvosto on päättänyt ottaa sisään kaikki ne, jotka ovat saaneet yhtä paljon tai enemmän pisteitä valintakokeissa kuin henkilö, joka menestyksekkäästi kanteli sisäänoton virheistä hallinto-oikeudelle. "Teille on tällä perusteella myönnetty valintalautakunnan kokouksessa tutkinnon suoritusoikeus sekä teologian kandidaatin että maisterin tutkintoon." Voi onnen päivää!

Teologian opiskelu on ollut kaukainen haaveeni niin kauan, etten edes muista. Yli vuoden minulla on ollut gradun aihe valmiina, mutta ennen pääsykokeita tapahtui niin paljon, etten ehtinyt lukea hyvin. Mutta nyt tapahtui ihme ja minä pääsin sisään. Voi riemua! Ei ole väliä sillä, etteivät pisteeni olleet huippua. Ei ollenkaan. Riemu on siinä, että minä pääsen opiskelemaan teologiaa. En tiedä vielä aloitanko tänä vai ensi lukuvuonna, sen saa valita itse. Silläkään ei ole väliä. On vain syvää onnea.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wow! Tosi paljon onnea!

Sini Terävä kirjoitti...

Aivan mahtavaa! Tosi paljon onnea=). On niin ihanaa, kun saa opiskella sellaista, mikä kiinnostaa oikeasti paljon eikä vaan "onhan tää ihan kivaa" -tyylillä.

_ kirjoitti...

Mahtavaa!!! Me nähdäänkin kohta! Saat kertoa lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Jesjesihanaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Se on sun paikkasi. :)