8.5.06

uneliaana iltana

Eräiden tapahtumien jälkeen vihaan eräitä lehtiä niin paljon, että tekee mieli ryhtyä epätoivoisiin tekoihin. Mutta väkivalta on aina väärin. Mikä pahinta, niiden takia olisi vain joutunut lööppeihin.

Muuten kaikki on erinomaisesti. Viikonloppu ylitti kaikki odotukset. Vinon ilmapiiri on selvästi vapautunut, sillä nykyään saa halauksia ihan niin paljon kuin tarvitsee. Jos hyvin käy, suukkoja myös. Kaikkia vinolaisia voi kuvata sanalla ihana, ja vaikka on tylsää käyttää aina samaa sanaa, se on täsmällisyydessään täydellinen sana heille. Pienen viikonloppuisen otoksen perusteella näyttää siltä, että sama pätee muihinkin eurooppalaisiin vihreisiin.

En yleensä pidä kesästä ollenkaan. On liian valoisaa ja kuumaa ja ties mitä. Nytkin aivastuttaa koko ajan (miten aina unohdan onnellisesti olevani superallerginen koivulle?), mutta muuten en vaihtaisi tätä vuodenaikaa mihinkään. On jäätelöä, pehmeitä öitä ja vilkas Tammelan tori. Kesällä kämppäni on tukahduttavan kuuma ja juuri siksi saan oleskella puistoissa potematta huonoa omaatuntoa laiskottelusta. Haaveilen vielä Suomenlinnasta, lautapeleistä puistossa ja Särkänniemestä, mutta ilman niitäkin on ihanteellista.

Ei kommentteja: